Partybus huren
Nijmegen

Willen jullie een partybus huren in Nijmegen?

Partybus huren in Nijmegen

Houdt jouw vriendengroep wel van een goede portie Puur Hollandse muziek dan mogen jullie dit outdoor festival in het Goffertpark in Nijmegen zeker niet missen. Alleen de beste artiesten staan op de podia van Puur Hollands Outdoor. Tino Martin, Wolter Kroes, Henk Dissel, Django Wagner, Danny Froger, Frank van Etten, Wilbert Pigmans en John West zijn nog maar een kleine greep uit de vele Nederlandse artiesten die hier acte de presence geven. Natuurlijk is er de mogelijkheid om met de auto te gaan, maar hebben jullie wel eens overwogen om een partybus te huren. Gezellig samen reizen zonder zorgen over parkeren en iedereen kan volop genieten van het festival want een bob is overbodig. Bovendien begint jullie feestje al zodra jullie instappen. Zo reizen jullie in opperbeste stemming naar het festival. 

NEC in het Goffertpark

Het Goffertpark in Nijmegen bevindt zich vlak naast het voetbalstadion van voetbalclub NEC. Het park met een oppervlakte van zo’n 83 ha beschikt over een hele grote weide die zich uitstekend leent voor evenementen. Heel veel bekende bands en artiesten van over de hele wereld hebben hier al optredens verzorgd. Bruce Springsteen, Lenny Kravitz, Rammstein en Pink Floyd, allemaal gaven ze al één of meerdere spetterende optredens in het Goffertpark. Voetbalclub N.E.C speelt zijn wedstrijden in het Goffert Stadion dat plaats biedt aan ruim 12.500 toeschouwers.  Onze Oranje dames spelen ook regelmatig een wedstrijd in de Goffert. Daarnaast vinden in het stadion zelf regelmatig grote evenementen plaats zoals diverse beurzen of optredens van artiesten als de Rolling Stones. Een agenda met activiteiten in het Goffert stadion vind je hier. 

Een partybus met lasershow

Festival vervoer naar Nijmegen kun je zelf gemakkelijk en snel regelen via de website. Hier vind je een gratis aanvraagformulier. Vul je gegevens in en verstuur direct. Wij versturen jouw aanvraag dan naar tientallen bedrijven in Nederland die partybussen met chauffeur verhuren. Hun offertes met zeer aantrekkelijke tarieven ontvang je snel in je mailbox zodat jullie zelf de beste partybus kunnen kiezen. Vertrek vanaf de plaats die jij wil en laat op dat moment ook de party alvast beginnen. De partybussen zijn voorzien van schitterende lasershows, een eigen dj booth waarop je dus zelf je muziek uitkiest, en een grote gezellige rondzit waar je alvast een heerlijk gekoeld drankje kunt nuttigen. Partybussen zijn zeer populair als vervoersmiddel naar festivals. Jullie bouwen onderweg alvast een feestje terwijl onze chauffeur jullie veilig naar de plek van bestemming brengt. 

Partybussen zijn te huur in heel Nederland

Of je nu in het zuidelijkste puntje van Limburg woont of uit Friesland komt. Een partybus huren is een prima optie voor iedereen die gezellig naar een festival wil reizen met vrienden en bekenden.  Bovendien bieden partybus bedrijven vaak aantrekkelijke combinatietickets aan zodat naast het vervoer ook gelijk de entree tot het festival betaald is. Hoe gemakkelijk wil je het hebben. Bovendien is reizen met een partybus is veel voordeliger dan vervoer met eigen auto’s en hebben jullie geen stress om een parkeerplek te moeten zoeken. Vul vandaag nog het gratis aanvraagformulier in en krijg de beste offertes in je mail. Beleef jullie reis naar Nijmegen in één van de partybussen. Wij beloven je alvast dat het een onvergetelijk festival zal worden.