Partybus huren
Oss

Willen jullie een partybus huren in Oss, Zaltbommel, Nuland, Heesch, Uden of Rosmalen?

Partybus huren in Oss, Zaltbommel, Nuland, Heesch, Uden of Rosmalen?

Zeg je Oss, dan zeg je authentieke Brabantse gezelligheid. In het Brabantse Oss zijn heel veel leuke uitjes te beleven voor grote en kleinere groepen zoals bijvoorbeeld jullie voetbalteam, vriendengroep of gewoon een dag uit met  vriendinnen. Een leuke workshop doen, een spannend avontuur beleven, sportief bezig zijn of gewoon lekker uitgaan het kan allemaal.. Vervoer naar Oss regel je simpel via deze website. Via het gratis aanvraagformulier kun je offertes met de beste deals ontvangen in je mail  Huur een partybus met chauffeur en laat jullie rijden op de meest gezellige manier die je maar kan bedenken. Niemand hoeft te rijden, geen parkeerproblemen en reis gezellig samen onder het genot van heerlijke muziek die jullie willen kiest. Geen suffe rij met stoelen, maar een gezellige rondzit over de gehele lengte van de bus en een gekoeld drankje binnen handbereik.

1001 activiteiten

Samen met je vriendinnen een zogenaamd cityspel spelen en zo op een leuke manier de stad verkennen, Een hele leuke is bijvoorbeeld Gooische Vrouwen. In dit spel wanen jullie jezelf in de wereld van glitter en glamour, net zoals in de serie. Onderweg beleef je hilarische opdrachten om samen met je vriendinnen uit te voeren. Een andere gave en ook wel beetje stoute citygame is 50 tinten grijs. Jullie willen liever iets muzikaals ? Wat dachten jullie van een eigen videoclip opnemen of samen een lipdub maken. Voordeel hiervan is dat jullie nog heel vaak kunnen terugkijken op deze dag. Creatoef bezig behoort ook tot de mogelijkheden. Van glasblazen tot schilderen van ‘dikke dames’ of een workshop acryl gieten. 1001 mogelijkheden!

A girls night out

Uiteraard stopt jullie vriendinnendag niet bij het deelnemen aan een spel of workshop. Daarna is er de mogelijkheid om lekker te dineren in één van de vele gezellige restaurants of eetcafés in Oss. Bezoek Finsch Gastrobar of Restaurant Montimar of geniet van tapa’s en grillgerechten in ‘De Bodega’. Afsluiten kunnen jullie de dag met een bezoek aan Kinepolis Oss om samen weg te zwijmelen bij een romantische film. Nog niet terug naar huis dan kunnen jullie zeker nog terecht bij Pop-Up Bar Paradise of bezoek het Legends of rock tribute festival in Sportcentrum Rusheuvel. Als iedereen moe maar voldaan terug in de bus stapt kunnen jullie heerlijk napraten met een wijntje in de partybus. Onze chauffeur zorgt ervoor dat jullie allemaal weer veilig thuis komen van een geweldige dag uit.

Partybus huren duur ?

Het huren van een partybus hoeft niet duur te zijn. Het is in elk geval al een stuk goedkoper dan wanneer jullie allemaal met eigen auto’s gaan en bovendien parkeergeld moeten parkeren.Reis je met openbaar vervoer dan zit je weer vast aan vertrektijden. Een partybus huren voor vervoer naar een feest of festival is zeker een prima optie, De offertes die je vrijblijvend in je mailbox ontvangt bieden je de aller scherpste deals en waar in je ook woont in Nederland, er is altijd wel een partybus te vinden. Uiterst bekwame en bovendien gezellige chauffeurs brengen jullie naar jullie gekozen locaties. Dat mag gerust meer dan één locatie per dag zijn. Samen zorgen we ervoor dat jullie vriendinnenuitje met de partybus er één wordt om nooit te vergeten.